“Mimarlarımız siz öğretmenlerimizsiniz, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde en büyük alkışı sizler hak ediyorsunuz.”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları geleneksel öğretmenler günü kutlama programı gerçekleştirildi. Spice Otelde gerçekleştirilen Yükseliş Koleji 24 Kasım Öğretmenler Günü Geleneksel Toplantısı’na Akdeniz Yüksel Eğitim Kurumları öğretmenleri ve çalışanları aileleri ile birlikte katıldılar.

Programa Halk Eğitim Serik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fahrettin Canlı, Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, Yükseliş Koleji ilk, orta, lise yöneticileri de iştirak ettiler.

“Hep Yükselerek İlerliyoruz”

Günün anlamın önemi ile ilgili konuşmayı Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık yaptı. Çalık konuşmasında şunları söyledi; “Serikli olup ta bizleri tanımayan aile yoktur. 1987 yılında Başarı Dershanesi ekibini oluşturduk. Gerçekten çok güçlü bir ekip oldu. O ekip o dershane, ilçesine, Antalya'ya, bölgesine, ülkesine büyük hizmetler verdi, nice öğrenciler yetiştirdi. Daha sonra 2006 yılında bu ekibe genç işi insanlarımızı, arkadaşlarımızı dahil ederek Yükseliş Eğitim Kurumları’nı kurduk. Allah'a şükürler olsun 17 yıldır hep yükselerek ilerliyoruz.

Bu ilerlememizdeki en büyük neden kadromuzu, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi iyi tercih etmemizden kaynaklanıyor. Gerçekten bizim bu hale gelmemizin mimarları siz öğretmenlerimizsiniz, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde bugün en büyük alkışı sizler hak ediyorsunuz.

Değerli öğretmenlerim, değerli yol arkadaşlarım hayattaki en zor şey insan yetiştirmektir. Onun için bizim yetiştirdiğimiz öğrenciler farklı olmak zorunda ülkemizi dünyayı yönetmek zorunda. Biz böyle bir neslin torunlarıyız. Bize durmak uyumak korkmak yakışmaz.”

Konuşmalardan sonra öğretmenler gününe katılan bütün öğretmenlere katılımcılar hep birlikte eğlendiler.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi