Serik Belediyesi'nin bütçesi Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi.

Serik Belediyesi'nin 482 milyon TL’lik 2023 yılı bütçesi Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı devam toplantısında yapılan oturumda oy birliği ile kabul edildi. Toplantıya Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan da katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı devam toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 58 maddelik gündemden oluşan devam meclisinin en önemli konuları Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serik Belediyesi ve diğer ilçe belediyelerinin 2023 yılı bütçeleri oldu.

Serik Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve daha önce Serik Belediye Meclisinden oy birliği ile geçen; Serik için bugüne kadar yapılan en yüksek bütçe olan 482 milyon TL’lik 2023 yılı Serik Belediyesi bütçesi Antalya Büyükşehir Belediye meclisinden de oy birliği ile kabul edilerek geçti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlarının ve 19 ilçe belediye başkanlarının bütçelerinin kabulü sonrasında 19 ilçenin toplam 12 milyar 230 milyon liralık bir bütçeye sahip olduğu belirlenirken, Antalya Büyükşehir Belediyesinde 8 milyar 250 milyon TL’lik bütçeye sahip olduğu belirtildi.

19 ilçenin ve Antalya Büyükşehir Belediyesinin 2023 yılında Antalya ve Antalya Lara yapacağı hizmetler top bakımından toplam bütçe büyüklüğü 20 milyar 480 milyon TL olarak kabul edilmiş oldu.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi