Yunus Emre Anadolu Lisesi Genç Kız Futsal Takımı bölge finallerinde Antalya’yı temsil edecek.

2022-2023 okul sporları sezonu Antalya Genç Kız Futsal il birinciliğine katılan Yunus Emre Anadolu Lisesi Genç Kız Futsal Takımı, son 4 takım arasına girerek bölge finallerine katılmayı garantiledi.

Genç Kız Futsal il birinciliğine turnuvasında C Grubunda yer alan Yunus Emre Anadolu Lisesi, ilk maçında Antalya Spor Lisesi’ni 3-1 yenerek iyi bir başlangıç yaptı. İkinci maçını Toros Anadolu Lisesi’ne karşı 2-3 kaybetmesine rağmen Yunus Emre grup ikincisi olarak bir üst tura çıktı.

Son 4 takımın mücadele edeceği ve Antalya’yı temsil edecek olan Final Grubuna kalmak için Pazartesi günü Muratpaşa Anadolu Lisesi ile play off mücadelesine çıkan Yunus Emre Anadolu Lisesi Genç Kız Futsal Takımı müsabakayı 6-0 gibi farklı bir skorla kazanarak final grubuna yükseldi.

Galibşyet ve final grubu sevincini paylaşan Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Püseli; “Okulumuz Futbol Takımı Okul sporları kapsamında Futbol Antalya Şampiyonasında Muratpaşa Anadolu Lisesi’ni 2 1 yenerek Yarı Finale yükselmiştir . Gençleri ve emeği geçen arkadaşları tebrik eder başarılarının devamını dilerim.” Dedi

Antalya’yı bölge finallerinde temsil etmeyi garantileyen Yunus Emre Anadolu Lisesi Genç Kız Futsal Takımı’nın, Genç Kız Futsal İl Birinciliği Final Grubunda yapacağı maçlar sonucunda sıralaması belli olacak.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi