Serik’te esnaf kooperatifleri başkanlarından olağan genel kurula davet

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran ve Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, tüm esnafları 21 Ocak Cumartesi günü yapılacak Olağan genel Kurula davet ettiler.

Pandemi nedeniyle ertelenen Serik’teki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifleri seçimli genel kurulu kararı aldı.

Akçaalan Mahallesi’ndeki Belediye Portakal Düğün Salonunda 21 Ocak Cumartesi günü olağan genel kurulu gerçekleştireceklerini belirten Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanı Bayar Savran ve Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın; “Kooperatiflerimiz esnaflarımızındır. Esnaflarımızdan kooperatiflerine sahip çıkmalarını, genel kurula katılmalarını istiyoruz.” dediler.

Serik’te Çifte Seçim

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulu 21 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’da; Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulu ise 21 Ocak Cumartesi günü saat 11.00’de yapılacak.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi