Serik Belediyespor, yarın Ankara Demirspor ile Ankara’da karşılaşacak.

TFF 2. Lig Kırmız Grupta mücadele eden Serik Belediyespor ligin ikinci yarısının ikinci maçında Cumartesi günü ligin iddialı ekiplerinden Ankara Demirspor’a konuk oluyor.

Kırmızı Grupta play off mücadelesi veren iki takımın zorlu mücadelesine sahne olacak olan TCDD Ankara Demirspor Stadı bin 500 kişilik bir kapasiteye sahip. Saat 14.00’da başlayacak olan müsabakayı Ardahan Bölgesi hakemlerinden Hakem Doğu Yılmaz yönetecek.

Maçın yardımcı hakemliklerini ise İstanbul Bölgesinden Berkay Salman ile Rize Bölgesinden Kerem Kalkan yapacaklar. Müsabakanın dördüncü hakemlik görevini Ahmet Resuloğlu üstlenirken; maçın gözlemcisi Koray Tan temsilcisi ise Yalçın Kaya olacak.

2. Lig Kırmız Grupta play off için mücadele eden Serik Belediyespor, ligin ikinci devresi ilk maçında kendi sahasında geçtiğimiz hafta oynadığı Kastamonuspor maçını 1-0 kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmıştı. Serik şu anda 34 puanla 6. Sırada bulunuyor.

Serik’in rakibi Ankara Demirspor ligin play off mücadelesi içinde olan takımlarından. Ankara ekibi lige 31 puanla 9. Sırada yer alıyor.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi