CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç; “Hep birlikte olacağız, iri olacağız, diri olacağız, bir olacağız, biz bu işi başaracağız, tek yol iktidar.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç ve Yönetim Kurulu göreve geldikten bu yana geçen 1 yılın muhasebesi ve bilgilendirmesi için ilçe binasında partililerle danışma meclisinde bir araya geldi. CHP Serik İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç, yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile birlikte göreve geldiklerin bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

“66 Mahallemizi Ziyaret Ettik”

Başkan Dinç toplantıda yaptığı kocuşmada şunları söyledi; “Mazbatamızı aldıktan sonra öncelikli olarak 66 mahallemizi ziyaret ettik, muhtarlarımızla görüştük, vatandaşlarımız dinledik ve partililerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımızın gönüllerini aldık bütün mahallerimizin sorunlarını yetkili mercilere ileterek takibe aldık.

Yine ilk yaptığımız çalışmalardan birisi de üyeliklerle ilgili oldu. Üye kayıtlarını inceleyip üyesi olmayan, eksik veya yetersiz olan mahallelerimize yeni üye kayıtları yaptık. Üye sayımızı bir yıl içerisinde kontrollü ve liyakatli bir şekilde; partimize ve tüzüğümüze uygun olarak % 70 arttırdık ve arttırmaya devam ediyoruz.”

‘Halkın Kürsüsü’ Programı

“Partimizi kurumsallaştırmak adına parti binamızda görsel panolar oluşturduk, ziyaretçi kayıt defteri ve nöbet sistemi oluşturduk. Milli bayramlarda ve özel günlerde günün anlam ve önemine istinaden etkinlikler yaptık. Her ayın son haftası büyük mahallelerimizde ‘Halkın Kürsüsü’ programımızı gerçekleştirdik ve devam ediyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte uyum içerisinde çalışıp 66 Mahallemizin sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm üretmek için mücadele ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz.”

“Bıkmadan Usanmadan Anlatmaya Devam Edeceğiz”

“Mahalle ziyaretlerimizi öncelikle özellikle az oy aldığımız mahallelere yapıyoruz. Örneğin Yeşilvadi Mahallemizden 2 oy almışız. Oraya iki defa gittik, vatandaşlarımız ile muhtarlarımız ile birlikte toplantı yapıp kendimizi, yapacaklarımızı ve partimizi anlattık. Mahalle muhtarlarımız ile sık sık bir araya gelip sorunlarını dinleyip ilgili mercilere iletip çözüm aramaya ve bulmaya devam ediyoruz.

“ Tek Yol İktidar”

“Yazılı ve görsel medyada partimizin çalışmalarını halkımıza anlatıyoruz ve bıkmadan usanmadan da anlatmaya devam edeceğiz. Basın mensuplarımız ile yine geride kalan 1 yıllık değerlendirme için bir araya geleceğiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da ziyaret edip Serik ilçemiz ve partimiz ile ilgili raporlarımızı sunduk.

Değerli dostlar partimizde tüm üyelerimizi davet edip danışma meclisimizi gerçekleştirdik. Katılan katkı koyan halkın iktidarını kurmak için fikir beyan eden tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Hep birlikte olacağız, iri olacağız, diri olacağız, bir olacağız, biz bu işi başaracağız, tek yol iktidar.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi