Yusuf Dinç: “CHP Serik İlçe Başkanlığı olarak biz size geliyoruz. Derdinize sevincinize ortak olmaya geldik. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda bir yol haritası çizeceğiz.”

CHP Serik İlçe Teşkilatı tarafından düzenlene, ‘Halkın Kürsüsü Programı’nın Ocak ayı toplantısını Kadriye Mahallesi’nde yapıldı. CHP Serik İlçe Teşkilatı tarafından geçtiğimiz yıl Temmuz ayında başlatılan ve her ayın son haftası yapılan Halkın Kürsüsü Kadriye’de Programı öncesinde Kadriye Mahallesi esnafları ziyaret edilerek sorunları, istekleri ve talepleri dinlendi. Kadriyeli vatandaşlarla görüşüldü sorunlarına çözüm üretilmek için notlar alındı.

Toplantıya, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Antalya İl Tarım Komisyonu Başkanı CHP milletvekili aday adayı Vahap Tuncer, CHP Antalya İl Tarım Komisyonu Başkan Yardımcısı CHP milletvekili aday adayı Nazmi Gündüz, Serik Belediye Meclisi ve Büyükşehir Meclis Üyesi Mustafa Akın, Serik Belediye Meclis Üyesi Mehmet Şahin, CHP Serik İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

“Halkımız İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz”

Halkın Kürsüsü Kadriye’de Programı’nda konuşan CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç şunları söyledi; “Kadriye Mahallemize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kadriye Mahallemizin halkın iktidarına hazır olduğunu yerinde gördük. Hep birlikte halkımız için çalışmaya devam ediyoruz.

Artık bu ülke adım adım aydınlık yarınlara, umutla emin adımlarla yürüyor. Şu anda yaklaşık olarak bir yılı aşkın süredir, çok severek, gerçekten yorulup ama bir o kadar da keyif duyarak şerefle, şevkle, istikrarla, umutla güzel yarınlar için çocuklarımızın geleceği için, hakkın, hukukun, adaletin olduğu bir Türkiye için çalışmalarını sürdüren hizmet veren bir yönetim olduğumuzu bilmenizi isteriz.”

“Yol Haritası Çizeceğiz”

“Sizleri dinlemek için başlattığımız bu programda hepinizin yaşamış olduğu sıkıntılarınızı dile getirmeniz için burada toplanmış bulunmaktayız. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda bir yol haritası çizeceğiz. Gittiğimiz her bölgede sizlerin sıkıntılarını, çözüm önerilerinizi, fikirlerinizi dinlemek amacıyla böyle bir program yapıyoruz. CHP Serik İlçe Başkanlığı olarak biz size geliyoruz. Derdinize sevincinize ortak olmaya geldik.

Kısaca özetlemem gerekirse; ülkemiz bu 20 yıllık süreç içeresinde, çoğu vatandaşın göremediği, bazılarının çıkar ve menfaatleri için görmezden geldiği, bazılarının düşünmek zor zanaat diyerek çoğunluğu takip ettiği bir anlayışın getirdiği yönetimin, yönetimden ziyade tek bir adamın elinde yok olmanın eşiğindeyiz. Bizler millet olarak artık dur demez isek çok kötü günlerin ve hatta gün bile göremeyeceğimiz bir zaman dilimini yaşamaktayız ve bu bilinçle sandığa gitmeliyiz.”

“Gübre Olması Gerekenden 3 Katı Fazla”

“Altın 550 TL. olması gerekirken 1200 TL, gübre olması gerekenden 3 katı fazla. Bu hükümetin uygulamış olduğu yanlış tarım politikalarından dolayı tarım ülkesi pozisyonundayken şu an ithalatçı bir ülke konumuna geldik, üretimden kademeli olarak uzaklaştırıldık. bunların en büyük sebebi başımızdaki bizi yöneten iktidardır.

Biz herkesin katılımcı olduğu, %1’in bile hakkının korunduğu bir anlayışla hareket ediyoruz. Altılı Masa’nın kuruluş felsefesi de budur zaten. Bu ülkede bir vatandaşımız bile kendisini ötelenmiş hissetmesin. Bizler herkesin, her bir vatandaşın eşit olduğu bir ülke hayal ediyoruz. Hak, hukuk, adaletin bağımsızlığının sağlandığı bir ülke, olması gerektiği noktaya ulaşacaktır.”

Diğer katılımcıların konuşmalarında sonra ise vatandaşların istekleri, talepleri, önerileri dinlendi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi