Serik Belediye Meclisi 10 maddelik gündem ile toplanıyor.

Serik Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı yarın  saat 14.00'da Serik Belediyesi toplantı salonunda yapılacak. 10 maddelik gündem ile toplanacak olan belediye meclisine Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın başkanlık yapması bekleniyor.

Raporlar bölümünde 3 maddenin, teklifler bölümünde ise 4 maddenin görüşüleceği meclis toplantısı açılış yoklama ve saygı duruşu ile başlandıktan sonra bir önceki toplantı anma kararlarını özetlerin okunması ile devam edecek ve daha sonra Mart ayında hangi gün toplanacağı oylanacak ve belirlenecek.

Gündemin 4. maddesinde Cumalı Mahallesi'ndeki enerji nakil hattının kaldırılması ile ilgili İmar Komisyonunun raporu görüşülecek. 5. maddede ise Merkez Mahallesi 207 adana güneyinde bulunan imar yolunun düzenlenmesi ile ilgili imar plan değişikliği hakkındaki İmar Komisyon raporu değerlendirilecek. Gündemin 6. maddesinde ise Kürüş Mahallesi'nde D-400 karayolu Serik doğu çıkışı uygulama imar planı değişikliği hakkındaki İmar Komisyon raporu ele alınacak.

Şubat ayı meclis toplantısının teklifler bölümünde yer alan 7. maddede ise Serik'teki 3 adet parka Aile Sağlığı Merkezi yapılabilmesi için İl Sağlık Müdürlüğünün talepleri ele alınacak. Gündem'in 8. ve 9. maddelerinde yer alan Gedik Mahallesi ve Kökez Mahallesi ile ilgili imar planı değişiklikleri görüşülecek.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi