MHP Başkanı Üstünmet; “Cumhurbaşkanlığında Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Milletvekilliğinde de Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy istiyoruz. Serik’te Cumhur İttifakı’nın çok başarılı olacağını şimdiden iddia ediyorum.”

MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet ve yönetim kurulu üyeleri Serik’te görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Mülkiyeti MHP Serik Teşkilatı tarafından Başkanı Osman Üstünmet ve yönetim kurulu döneminde 17 Mayıs 2022 tarihinde alınan ve daha sonra büyük bir tadilat ile yepyeni bir görünüme kavuşan MHP Serik İlçe Binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Üstünmet, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları ve bunda sonra yapacaklarını anlattı.

2023 seçimlerine hazır olduklarını ve Cumhurbaşkanlığında Erdoğan’a Milletvekilliğinde MHP’ye oy isteyeceklerini ifade eden Üstünmet, Serik’te Cumhur İttifakı’nın çok başarılı olacağını da iddia ettiğini söyledi.

“2023 Lider Ülke Türkiye Hedefleri Doğrultusunda Bu Günlere Geldik.”

MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet toplantıda yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; “Sizleri mülkiyetini satın aldığımız ve tadilatını yaptırarak vizyonumuza uygun hale getirdiğimiz MHP Serik İlçe Teşkilatı binamızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün davetimize icabet etmiş olmanızdan dolayı teşkilatım adına hepinize teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin yıllar önce (1992) yılında; bizler o yıllarda Ülkü Ocaklı gençliği idik, 2023 Lider Ülke Türkiye ve Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda bu günlere geldik.”

“Yarın Seçim Varmış Gibi Çalıştık”

Sizlerin de yakından takip ettiği üzere ben ve arkadaşlarım göreve geldiğimiz andan itibaren 66 mahallemizi sürekli ziyaret ederek, hemen yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam ettik. Çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Bugüne kadar vatandaşlarımızın iyi günlerinde, kötü günlerinde hep yanlarında olduk, olmaya da devam ediyoruz.

“İl İl, İlçe İlçe Toplantılar”

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin talimatı ile öncelikle MHP Antalya İl Teşkilatımızın organizasyonu ile Antalya da tüm İlçeleri kapsayan ‘Adım Adım 2023; İl İl Anadolu’ temalı STK’ların da katılımıyla çok verimli toplantı gerçekleştirdik. Ardından 19 ilçeyi kapsayan ve ilçemizde de yoğun katılımla “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ toplantısını gerçekleştirdik.”

“Cumhurbaşkanlığında Sayın Erdoğan’a Milletvekilliğinde MHP’ye Oy İstiyoruz”

“'Adım Adım 2023 Köyüm Benim' sohbet temalı toplantılar kapsamında mahallelerimizi ziyaret ettik. Yine “Komşum Nasılsın” temalı ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bununla birlikte, ‘Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun’ temalı esnaf ziyaretlerimize de devam ediyoruz.

Kısacası biz MHP Serik İlçe Teşkilatı olarak sandık görevlilerimiz başta olmak üzere tüm kurullarımızla Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 14 Mayıs 2023 seçimlerine hazırız. Cumhur İttifakı kapsamında; Cumhurbaşkanlığında Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Milletvekilliğinde de Milliyetçi Hareket Partisi’ne vatandaşlarımızdan oy istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz, bunda sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Allah’ım yar ve yardımcımız olsun. Serik’te Cumhur İttifakı’nın çok başarılı olacağını şimdiden iddia ediyorum. İlçemizde de bunu başaracağız inşallah.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi