AYK Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık: “Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları olarak vizyon ve misyonumuzla eğitim-öğretimin lokomotif markası olduk.”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları (AYK) Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini değerlendirerek, AYK’nın ikinci dönem ile ilgi hedefleri konusunda bilgiler verdi.

AYK olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk dönemini, her anlamda dolu dolu geçirerek Cumhuriyet’in 100. yılına girdiklerini ifade eden Necmettin Çalık, Bin 200 kişiye ulaşan öğrenci sayış, veliler ve bütün Yükseliş ailesi ile başarılı bir ilk dönem geçirdiklerini belirtti.

Elde edilen başarılar; vizyon ve misyonla eğitim-öğretimin lokomotif markası olduklarını belirten AYK Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları’nın Türkiye çapında marka olduğunu söyledi.

“Cumhuriyetimizin 100. Yılına Girdik.”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık açıklamalarında şunları söyledi; “Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk dönemini yine çok yoğun, çok başarılı ve her anlamda dolu dolu geçirerek Cumhuriyetimizin 100. yılına girdik.

Eğitim öğretim yılımızın ilk döneminde okul öncesi ve ilköğretimden, Anadolu ve Fen Liselerimize kadar yaklaşık 1200 öğrencimiz, onlarca çalışanımız ve velilerimizle birlikte eğitim öğretim akademik sosyal sportif kültürel faaliyetlerden oluşan bir dönemi geride bıraktık. Öğrencilerimizin Türkiye geneli yapılan deneme sınavlarında birinci yarıyılda göstermiş olduğu başarılarla yine ilçemizin en başarılı okulu olmanın verdiği motivasyonla ikinci yarıyılda da fark yaratacağımıza olan inancımız tamdır.”

“Eğitim-Öğretimin Lokomotif Markası Olduk”

“Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları olarak lise geçiş sınavında son üç yılda iki kez Türkiye birincisi çıkarmanın üniversite yerleştirme sınavında ilk 500 öğrenci arasında üç öğrenci ile ilçemizi ve Antalya’mızı temsil etmenin onurunu yaşamaktayız. Vizyon ve misyonumuzla eğitim-öğretimin lokomotif markası olduk.”

“Türkiye Çapında Marka Olmuş Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları…”

“Artık Türkiye çapında marka olmuş Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları, kurumsal kimliği ile birlikte çağdaş ve bilimsel eğitim öğretimin bütün gereklerini yerine getirerek çocuklarımızı anasınıfından üniversite kadar büyük emek vererek dünya standartlarında tam donanımlı dünya insanı olarak yetiştirme yolunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.”

“Yükseliş Ailesi, Faaliyetlerine Yine Ara Vermiyor”

“Tabii ki yarıyıl tatili ile birlikte Yükseliş ailesi, faaliyetlerine yine ara vermiyor. Uluslararası projeler kapsamında Avrupa ile olan ortak projelerimiz kapsamında çalışmalarımız sürüyor, bu anlamda öğrencilerimiz ile birlikte çalışma kültür gezilerimiz devam ediyor. Yine bu yıl sınava girecek 8. ve 12. sınıf öğrencilerimiz ile ilgili moral motivasyon toplantıları, etütler, deneme sınavları devam ediyor.”

“Bizim İçin Çok Özel Olacak”

“Cumhuriyetimizin 100. yılı ve eğitim kurumumuzun 17. yılında 2022-2023 eğitim öğretim yılı 2. dönemi bizim için çok özel olacak. Çünkü genç Cumhuriyetimizin bir asrı devirmesinin yıl dönümünde Biz de başarılarımıza başarı katmak amacıyla çağdaş bilimsel milli ve manevi değerlerle Cumhuriyet değerlerini birleştirerek Atatürk'ün çizdiği muasır medeniyet hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

“Bütün Ekibimizde Birlikte Çalışıyoruz”

Bu yıl yapılacak olan Lise geçiş sınavları ve üniversite giriş sınavları için öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçları için gece gündüz demeden bütün ekibimizde birlikte çalışıyoruz. İnşallah öğrencilerimiz yine Türkiye'nin en güzel okullarına en güzel üniversitelerine yerleşecekler. Yükseliş Eğitim Kurumlarında aldıkları muhteşem alt yapıyı çok daha geliştireceklerdir.2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının tüm eğitim camiamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi