Serik Kaymakamlığınca 2022-2023 yılı değerlendirme ve planlama toplantısı Kaymakam Cemal Şahin başkanlığında yapıldı.

Serik Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Cemal Şahin, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, daire müdürleri, STK Başkanları ve muhtarlar katıldı.

Toplantı hakkında bilgi veren Kaymakam Cemal Şahin şunları söyledi; “Kamu kurumlarımız daire başkanlarımız belediye başkanımız muhtarlarımız STK başkanlarımız ile birlikte 2022 yılının değerlendirilmesi ve 2023 yılında yapılacak çalışmalar ve yatırımlarla ilgili bir toplantı düzenledik.

Toplantımızda daha çok yatırımlarla ilgili yaşanan muhtemel koordinasyonsuzluk varsa onların giderilmesi noktasında görüşmeler yaptık. Yine her kurum kurumsal bazda sunumlarına çalışmalarını yaptılar. İlçe müdürlerimiz de kendi kurumlarla ilgili hizmetler konusunda bilgi verdiler.

Daha sonra ise içinde bulunduğumuz 2023 yılı da yapılacak yatırımlar ve çalışmaları ile ilgili bilgi aldık. Bunlarla birlikte STK başkanlarımızdan ve muhtarlarımızdan kendi bölgeleri, kendi konuları ile ilgili herhangi bir talepleri istekleri varsa onları görüştük, onları aldık. Önümüzdeki dönemi daha sağlıklı yürütmek amacıyla verimli bir toplantı gerçekleştirdik.'

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi