Serik Belediyespor Sivas deplasmanında 2-1 mağlup olarak puansız döndü.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 21. hafta maçında sahasında karşılaştığı Serik Belediyespor, Sivas Belediyespor’a 2-1 mağlup olarak ligin ikinci yarısının ikinci maçında da puan alamadı.

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi Stadı’ndan oynan müsabaka saat 13.00’da başladı. Maçı Abdullah Volkan Aydın yönetti. Yarımcı hakemlik görevlerini ise Barış Çardaklı ve Niyazi Atakan Ataseven yaptılar.

Ligin play off hattında bulunan güçlü ekiplerinden ev sahibi Sivas Belediyespor’un mutlak galibiyet için çıktığı müsabakada Serik rakibine ilk yarıda gol fırsatı vermesi. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda ise Serik Belediyespor Burak Göksel’in 59. Dakikada kazandırdığı golle deplasmanda1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra ise ev sahibi Sivas Belediyespor penaltı kazandı. Sinan Özkan’ın gole çevirdiği penaltı atışı sonrasında skor eşitlenerek 1-1 oldu.

Dakikalar 73’ü gösterdiği sırada ise ev sahibi takımda ikinci yarıda oyuna giren Doğan Karakuş takımını 2-1 öne geçirdi. Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç Sivas Belediyespor’un 2-1 galibiyeti ile sona erdi.

Bu sonuçla Sivas puanını 40’a yükselterek 3. Sırada yer aldı. 29 puanda kalan Serik Belediyespor ise 11. Sırada yer aldı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi