Milletvekili aday adayı Uğur Özkan; “Çıkarsız, menfaatsiz, milletimizi ayrıştırmadan hizmette yarışacağız.'

Uğur Özkan Deva Partisi'nden milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Deva Partisi Serik Kurucu İlçe Başkanı Uğur Özkan, DEVA Partisi'nden milletvekilliği adaylığı için müracaatını yaptı.

Serik'te kurulduğu günden bu yana Deva Partisi Serik İlçe Başkanlığı görevini yürüten Uğur Özkan, Perşembe günü Antalya İl Başkanlığı binasında müracaatını yaparak DEVA Partisi Antalya milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Açıklamada Deva Partisi İl Başkanı Emre Karaşin de hazır bulundu.

“Menfaat ve Çıkarla İşimiz Olmadı, Olmaz Da'

Milletvekili aday adalığını açıklayan Deva Partisi Serik Kurucu İlçe Başkanı Uğur Özkan gazetemize şu açıklamaları yaptı; “2020 yılında Deva Partisi Serik Kurucu İlçe Başkanı olarak atandıktan sonra yönetimimizi ve teşkilatımız oluşturarak çalışmalarımıza başladık. Akabinde 2021 yılında Deva Partisi Serik olarak ilk kongremizi görkemli bir şekilde gerçekleştirdik. Daha sonra ise Temmuz 2021'de ilçe binamızın açılışını Genel Başkanımız Ali Babacan'ın teşrifleri ile yaptık. Partimiz ülke genelinde yapılan mitinglerde de görüldüğü üzerine vatandaşlarımızdan büyük bir teveccüh görüyor. DEVA Partisi ülkemizin hem bugünlerini hem de geleceğinin bir umudu olmaktadır. Sizlerin de bildiği üzere DEVA Partisi Antalya Milletvekili aday adalığı başvurumuzu Perşembe günü il başkanlığımızda gerçekleştirdik. 20 Mart 2023 tarihinde başvurular sona erecek ve akabinde listeler belirlenecek. Partimiz bize hangi görevi verirse bugüne kadar olduğu gibi bunda sonra da biz onu en iyi şekilde yapmak için mücadele vereceğiz. Şahsımın menfaat ve çıkarla işi olmadı, olmaz da. Biz çıkarsız, menfaatsiz, milletimizi ayrıştırmadan hizmette yarışacağız. Deva Partisi'nin ilkeleri doğrultusunda ülkemiz için hizmet etmek istiyorum. Milletimizin güvenini kazanarak, onların talep ve beklentilerini karşılamak için çalışacağım. Serik'e, Antalya'ya ve ülkemize hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz.' Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi