İlçemizin genç eczacılarından Merve Şahin'in Eczanesi'nin açılışı için tören düzenlendi.

Nuray Şahin ve Baki Şahin'in kızları Merve Şahin tarafından açılan Merve Eczanesi'nin açılış töreni Cuma günü saat 14.00'da yapıldı.

Açılış törenine Serik Kaymakamı Cemal Şahin, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Ak Parti Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Yusuf Dinç, İyi Parti İlçe Başkanı Kadir Bodur, TDP İlçe Başkanı Hasan Çelik, daire müdürleri, muhtarlar, okul müdürleri, genç Eczacı Merve Şahin'in meslektaşları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Yeni açılan iş yerinin hayırlı ve uğurlu olması için yapılan duadan sonra protokol üyeleri hep birlikte açılış kurdelesini keserek yeni eczaneyi hizmete açtılar.

Kaymakam Şahin ve Belediye Başkanı Aputkan genç eczacı Merve Şahin'in iş yeri için hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Şahin ailesi açılışa katılanlarla tek tek ilgilenerek teşekkür ettiler. Doğu Akdeniz Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 1 yıl eczacılık sektöründe çalışan Eczacı Merve Şahin kendi eczanesini açarak Serik halkına hizmet vermeye başladı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi