Muhtarlıklarda askıya çıkan seçmen listelerini tarayan Serikli vatandaşlar kendilerinin ve yakınlarının isimlerini olup olmadığını kontrol ediyorlar.

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oy kullanacak seçmenler 20 Mart Pazartesi günü muhtarlıklarda askıya çıkan listeleri incelemeye devam ediyorlar. Seçmen listeleri 2 Nisan Pazar günü Saat 17.00'a kadar askıda kalacak.

Serik'te de muhtarlıklarda askıya çıkan listeleri tarayan Serikli vatandaşlar kendilerinin ve yakınlarının isimlerini olup olmadığını inceliyorlar. Merkez Mahallesi Muhtarlığına gelen vatandaşlar alfabetik soyadı sırasına göre sıralanmış listeleri Muhtar Zafer Korkmaz ile birlikte inceleyerek kendilerinin ve yakınlarının isimlerinin olup olmadığını teyit ediyorlar.

20 Mart Pazartesi günü seçmen listelerinin muhtarlıkta askıya çıktığını belirten Muhtar Zafer Korkmaz; “Seçmen listeleri çıktığı Pazartesi günden bu yana vatandaşlarımızın yoğun bir ilgisi var. Muhtarlığımıza gelen mahallemizin seçmenleri kendi isimlerini ve yakınlarının isimlerini kontrol ediyorlar. Seçmen listesinde isimi olmayan vatandaşımız ise Serik İlçe Seçim Kurulu'na itirazını yapabiliyor.' dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi