Serik Türk Eğitim Sen tarafında 2018 yılında başlatılan ‘Askıda Bir Pide, Siz De Katılın Bize' bir iyilik hareketi olarak 6. Yılında da ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacını karşılıyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşların Ramazan ayına pide ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile Türk Eğitim Sen Serik İlçe Temsilciliği, ‘Askıda Bir Pide, Siz de Katılın Bize' sloganı ile son 5 yılda olduğu gibi bu yıl da kampanya başlattı. 6. Yılına başlayan geleneksel kampanya ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar Serik Türk Eğitim Sen aracılığı ile pide ihtiyaçlarını Ramazan ayı boyunca gideriyorlar. İhtiyaç sahibi vatandaşlar kampanya destek veren, Karadeniz Fırın, Akınlar Fırın, Sergül Fırın ve Yağcılar Unlu Mamullerinin merkez ve şubelerinden pide ihtiyaçlarını ‘Askıda Bir Pide, Siz De Katılın Bize' kampanyası ile karşılayabiliyorlar.

Kul, “Ramazan Berekettir, Paylaşmaktır'

‘Askıda Bir Pide, Siz de Katılın Bize' kampanyasına ilk yılından beri emek veren Türk Eğitim Sen Serik İlçe Temsilciliği Başkan Yardımcısı Murat Kul şu bilgileri verdi; “2018 yılında, Serik Türk Eğitim Sen Olarak mübarek Ramazan ayına özel başlattığımız ‘Askıda Bir Pide, Siz De Katılın Bize' paylaşma etkinliğimizin bu yıl 6.'sını hep birlikte yapıyoruz. Mübarek Ramazan ayında yaşadığımız hissettiren bu maneviyat iklimi ile birlikte, beraberlik ve paylaşma kültürünü en yoğun yaşayacağımız bir aydayız. Ekmeğin ve emeğin değerini en iyi biz biliriz. Alım gücü iyi olmayan canlarımıza siz yardımsever Serik halkımız ve eğitim çalışanlarımızla birlikte bir lokma can olacağız. Ramazan berekettir, paylaşmaktır, muhabbettir, mukabeledir ve sendikamızın bu anlayışa destek veren Yağcılar Fırın, Akınlar Fırın, Karadeniz Fırın ve Ser-Gül Ekmek Fırınına çok teşekkürler ediyoruz.'

Başkan Göksu'dan Fırınlara Teşekkür

Kampanya ile ilgili bilgi veren Türk Eğitim Sen Serik İlçe Temsilciliği Başkanı Mustafa Göksu ise şunları söyledi; “Mübarek Ramazan ayının ülkemize ve memleketimize sağlık huzur, bereket ve esenlikler getirmesini diliyorum. Ramazan ayı aynı zamanda bağışlama ve huzur bulma iklimidir. Bu vesile ile mübarek ramazan ayında geleneksel hale getirdiğimiz ‘Askıda Bir Pide, Siz de Katılın Bize' kampanyasının 6.'sını başlatmış bulunuyoruz. Bu bağlamda sosyal sorumluluk projemize destek veren işletme sahiplerine ve katılım sağlayan eğitim çalışanlarına ve vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu işletmelere gelen ve kampanyamıza destek veren yardımsever halkımızın mübarek ramazan ayı boyunca aldıkları pidenin yanı sıra, ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanması için satın aldıkları pide kadar veya bir pide askıya asabilirler.'

Kampanyaya nasıl katılabilirsiniz?

İhtiyaç sahibi vatandaşların Ramazan ayına pide ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile Türk Eğitim Sen Serik İlçe Temsilciliği tarafından başlatılan, ‘Askıda Bir Pide, Siz de Katılın Bize' kampanyasına ayni ve nakdi destek olarak katılabileceğiniz gibi bizzat pide alarak ta katılabilirsiniz. Karadeniz Fırın, Akınlar Fırın, Sergül Fırın ve Yağcılar Unlu Mamullerinin merkez ve şubelerinde aldığını pidelerin istediğiniz kadar adedini kampanya için konulmuş askıya asabiliyorsunuz. İhtiyaç sahibi vatandaşlar da askıdan pidelerini alıyorlar.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi