Foto Galeri WebTV

25 Mart 2023 Cumartesi  17:20
Antalyalı Hayırseverden Kepez'e Sağlık Merkezi
VALİ Ersin Yazıcı, hayırsever Süleyman Akbıyık ile Kepez ilçesinde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi'nin protokolü'nü imzaladı.
 

QR Kodu
 

VALİ Ersin Yazıcı, hayırsever Süleyman Akbıyık ile Kepez ilçesinde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi'nin protokolü'nü imzaladı.

Antalyalı hayırseverler eğitimden sağlığa birçok konuda şehre değer katmaya ve hizmet vermeye devam ediyor. Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Süleyman Akbıyık, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile Kepez Kütükçüler Mahallesi'nde 250 metrekare alanda ve 5 hekimli olarak yapılacak olan 'Süleyman Akbıyık Aile Sağlığı Merkezi' için protokol imzaladı. Antalya Valiliği'nde düzenlenen Aile Sağlığı Merkezi Protokolü imza törenine İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük'te eşlik etti. Yapılacak Aile Sağlığı Merkezi'nin Ramazan Ayı içerisinde temelinin atılarak, en geç 12 ayda İl Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edileceği bilgisi verildi.

'BU ŞEHİR ELİNDEKİNİ DİĞERİ İLE PAYLAŞMAK İÇİN BEKLİYOR'

Hayırseverlerin Antalya'ya büyük hizmetler verdiğini vurgulayan Vali Yazıcı, "Can-ı gönülden söylüyorum ki bu işin parayla bir ilgisi yok. Kalpte bir güzellik olmayınca çoğu kişiye nasip olamıyor. O yüzden hep diyorum, bu iş para işi değil gönül işidir. Antalya'da ayrı bir mutluyum. Bu şehrin çoğu elindekini diğeri ile paylaşmak için bekliyor. Bunda Yörük kültürünün de etkisi büyük. Antalya hayırseveri bol olan bir şehir. Biz hemen hemen her hafta sağlık ya da okul protokolü için Kepez'e gidiyoruz. Başkanımızın bu noktada çok büyük bir emeği var sağ olsun. Şehrimize büyük bir hizmet veriyorsunuz Allah sayınızı arttırsın. Yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi, Kepez'imize hayırlı olsun" dedi.

'Aile Sağlığı Merkezi' protokolünün imzalanmasının ardından Vali Yazıcı, hayırsever Süleyman Akbıyık ile hatıra fotoğrafı çektirdi.(DHA)

 
 

 

 

 

reklam

Sulama Kanalına Düşen 4 Yaşındaki İshak, Öldü
Serik ilçesinde arkadaşlarıyla oynarken sulama kanalına düşen 4 yaşındaki İshak ...
29.05.2023 (0)
Konteyner Deposunda Yangın
Serik ilçesinde konteyner deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince büyümeden s...
29.05.2023 (0)
Akıncı: Reform Dönemi Başlamalı
ANTALYA Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Başkanı Akın Akıncı, bugünden ...
29.05.2023 (0)
Patara Deniz Fenerinin Son Basamağı Yerine Konuldu
Kaş ilçesinde, tarihi 6 bin yıl öncesine uzanan Patara Antik Kenti'nde, Roma İmp...
29.05.2023 (0)
Çavuşoğlu: Adam Kazandı, Yine Kazandı
Mevlüt Çavuşoğlu, ''Bay Bay Kemal yalanla dolanla seçim kazanılmaz. Linç kültürü...
29.05.2023 (0)
Böcek, Cırnık Köprüsü'nde Çalışmaları İnceledi
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Serik Caddesi Düden Çayı ü...
29.05.2023 (0)
Alanya Festivali'nde Geri Sayım
ALANYA Belediyesi tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenecek olan Alanya Uluslarar...
29.05.2023 (0)
Antalya'da Üreticilere Kaolin Kili Dağıtıldı
Antalya'da, tarım mahsullerinin ömrünün uzaması ve daha iyi verim alınabilmesi i...
29.05.2023 (0)
Depremzede Futbolcular Hayallerine Top Koşturuyor
Forma giydikleri takımın ligden çekilmesinin ardından yıldız futbolcu olma hayal...
29.05.2023 (0)
“Hedefimiz Çocuklarımızın Geçmişten Kopmaması”
Serik’te ‘Bağımlı Olma Bağlı Ol’ projesi kapsamında etkinlikler düzenlendi....
28.05.2023 (0)