Kaymakam Cemal Şahin okçuluk sporunda Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Ecrin ve Kerim'i kutlayarak başarılar diledi.

Mersin'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Okçuluk Klasik Yay Yıldızlar Kategorisinde 22-22-23 Mayıs'ta Antalya'yı ve Serik'i temsil edecek olan Kerim Erol ve Ecrin Aybüke Subaşı Kaymakam Cemal Şahin tarafında kabul edildi. Ziyarete Cumalı Ortaokulu Müdür Mustafa Var ve Cumhuriyet Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Cihangir Subaşı da katıldılar.

Kaymakam Cemal Şahin her iki öğrenciyi de bugüne kadar elde ettikleri dereceler içim kutlarken Türkiye Şampiyonası'nda da başarılar diledi.

Ecrin Aybüke Subaşı Antalya Kızlar İl Şampiyonasında 29 sporcu arasında çekişmeli geçen karşılaşmaların ardından 3. Olmuştu. Ecrin Aybüke elde ettiği bu derece ile 22-23 Mayıs 2023 tarihlerinde Mersin'de düzenlenecek olan Okullar Sporları Klasik Yay Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında Serik ve Antalya'yı temsil edecek ekibin içinde yer almayı başarmıştı.

Serik Cumalı Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Kerim Erol ise 2021-2022 Okul Sporları sezonunda olduğu gibi; bu sezon da Antalya İl şampiyonu olmuş ve Mersinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında yarışmaya hak kazanmıştı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi