Deprem Koordinasyon Merkezi'nde gece gündüz demeden çalışan Serik Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Antalya'da painball turnuvasına katıldılar.

Deprem döneminde Serik Gençlik Merkezinde kurulan Deprem Koordinasyon Merkezi'nde gece gündüz demeden çalışan Serik Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı alanında paintbal turnuvası ve çeşitli sportif faaliyetlerde buluştular.

Serik Gençlik Merkezi Müdürü İsa Seyyar düzenlenen turnuvanın amaçları ile ilgili şu bilgileri verdi; “Medeniyetimizin bize öğrettiği "iyilik yap at denize halk bilmezse halık bilir" düsturu ile gençlerimizin karşılıksız beklentisiz sosyal yardım faaliyetlerine katılıp onları çevresine duyarlı bireyler olarak yetiştirip toplumda iyiliğin hakim olması noktasında katkı sunmak istiyoruz. Deprem döneminde “Gönlü Güzel gençlerimiz hiç bir karşılık beklemeden gece gündüz çalıştılar. Gençlerimize bu imkanı sunan başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Antalya Gençlik ve Spor İl müdürümüz Sayın Yavuz Gürhan' a teşekkür ederiz'

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi