Doğa yürüyüşü tutkunları, ürüyüşlerinin sezon finalini, Beşkonak Zerk Selge Antik Kenti ve Adam Kayalar bölgesinde yaptılar.

Ekim ayında Serik Gençlik Merkezi ve Gönüllü Öğretmenler Ömer Faruk Çatal ve Bilal Durmaz işbirliğiyle başlatılan doğa yürüyüşlerinin sezon finali, Beşkonak Zerk Selge Antik Kenti ve Adam Kayalar bölgesinde yapıldı.

Yürüyüşle ilgili olarak bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü İsa Seyyar şunları söyledi; “İlçemizde hem gençlerimizin hem de yetişkinlerin sporla doğa ile buluşması noktasında düzenli bir organizasyon yoktu. Konuyla ilgili gönüllü öğretmen arkadaşlarımızla bir araya gelerek bu güzel faaliyeti başlattık. İlk olarak Akbaş Nanalı yaylası sonra sırasıyla Demirciler Ovacık, Gebiz Uçansu ve Kral Havuzu, Akbaş Gökbüvet ve Gelin Şelalesi yürüyüşlerini yaptık. Sonrasında deprem dönemi ve Ramazan dolayısıyla ara verdikten sonra sezon finalini Pazar günü Beşkonak Zerk Selge Antik Kent ve Adam Kayalar mevkiinde yaptık. İyi ki böyle bir faaliyeti ilçemizde başlatmışız çünkü yürüyüşlerimize çok kalabalık katılımlar oluyor.'

Yeni sezon yürüyüşlerini Kasım ayında tekrar başlatacaklarını, sağlıklı kalmak isteyen ve yeni yerler keşfetmek isteyenleri bu yürüyüşlerimize beklediklerini belirten Seyyar, ilgili vatandaşların Serik Gençlik Merkezi sosyal medya hesapları (instagram ve twitter)ve @yaşamimadairr instagram hesaplarını takip ederek ulaşabileceklerini ifade etti.

İsa Seyyar; “Bu organizasyonlarımıza katılan tüm hemşerilerimize ve emeği geçen Ömer Faruk Çatal ve Bilal Durmaz hocalarıma teşekkür ediyorum.' dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi