Deneyap Türkiye Atölyeleri sınavını kazanan öğrenciler Tekeli Ortaokulu tarafından ödüllendirdi.

Tekeli Ortaokulu öğrencilerinin yeni haftada da başarıları alkışlandı. Tekeli Ortaokulu 5E sınıfı öğrencilerinden Edip Bolat, İbrahim Can ve 6H sınıfından Haşim Ekiz "Deneyap Türkiye Atölyeleri " sınavını kazandılar.

Deneyap Türkiye Atölyeleri’nin seçme sınavının elektronik sınav süreci geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleşmişti. Elektronik sınavı geçen öğrenciler, uygulama sınavına girmeye hak kazanmışlardı. Bu öğrenciler Ekim ayında yapılan uygulama sınava da katılmışlar ve nihai sonucu başarı ile sonuçlanan öğrenciler kayıt yaptırmaya hak kazanmıştır. Öğrencilere ödül belgesi ve hediyesi Okul Müdürü Halil Alkan ve İngilizce Öğretmeni Jale Ekiz tarafından takdim edildi.

Düzenlenen ödül töreninde konuşan Okul Müdürü Halil Alkan şunları söyledi; “Tekeli Ortaokulu hem akademik başarı, hem de sosyal ve sportif faaliyetlerde başarı adresi olan okulumuz başarmaya ve kazanmaya devam edecektir. Biz sizleri ödüllendirmekten çok mutlu oluyoruz. Sizler yeter ki başarılarınıza başarı katmaya devam edin bizler sizlerin başarılarıyla gurur duymakla birlikte çok mutlu oluyoruz. Hem akademik hem sportif hem de kültürel alanlarda başarılarılar kazanmaya devam ediyoruz. Birbirinize karşı hoşgörülü olun. Arkadaşlarınıza saygılı davranın. Birbirimizi sevmeye, birbirimize saygı göstermeye, birbirimizin hak ve hukukunu korumaya devam edeceğiz. Sevgi, saygı, adalet çerçevesinde davranışlarımızı düzenleyeceğiz. Öğretmen, öğrenci ve velinin içinde olduğu eğitim verimi daha da artıracaktır. Biliyorsunuz ki kasım ayında yazılı sınavlarımız başlayacak ve akabinde ara tatile gireceğiz. Zamanımızı verimli değerlendirmeliyiz. Bol başarılı ve sağlıklı yeni haftalar diliyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi