Okul Sporları Türkiye Şampiyonası'nda Yıldız Kızlarımız Aksaray'da Bölge Şampiyonu olarak döndüler ve Türkiye'de son 32 takım arasına girmeyi başardılar.

 H. M. Bankoğlu Yıldız Kız Voleybol Takımı Aksaray'da yapılan bölge şampiyonasında Antalya temsilcisi olarak bölge şampiyonu oldu ve yarı finallere kaldı. Antalya'yı Okul Sporları Türkiye Yıldızlar Voleybol Şampiyonası'nda temsil eden3 takımdan birisi olan H. M. Bankoğlu Okul Müdürü Hüseyin Püseli elde edilen başarı ile ilgili olarak; ''Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu olarak 09-12 Mart 2015 tarihleri Aksaray'da yapılan Yıldızlar Kız Voleybol Bölge grup müsabakalarında Niğde Atatürk Ortaokulu, Hatay Hacı Ahmetli Muazzez-İsmail Çam Ortaokulunu ve Konya Feriha ve Ferhat Koyuncuoğlu ortaokulunu 3-1'lik skorlar ile yenerek gurup 1. si oldu ve Türkiye de 36 ortaokul arasına kalarak yarı finallere katılmaya hak kazandı. Takımımıza başarılar diler, Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Demir ve öğrencileri tebrik ederim'' dedi

Türkiye de ilk 32 ortaokul arasına kalmayı başararak yarı finallerde ilçemizi ve Antalya'yı temsil edecek olan Bankoğlu Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve kulüp antrenörü Özgür Demir ise şunları söyledi; ''Böyle güzel bir sonuç elde etmekten dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Ancak bu başarı bir tesadüf olarak, kolay elde ediliş olarak görülmemeli. Elde edilen bu sonuçlar 4-5 yıllık disiplinli ve özverili çalışmaların, takım olabilmenin bir sonucu olarak orta çıkmıştır. 5 sene önce Dr. Gülşen Baki Özpınar Kulübünü kurarak altyapısını oluşturduğumuz takımımız şu anda Serik Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Şubesi olarak devam etmektedir.'' Başarılı Antrenör Demir  bundan sonrada okulumuzu, Serik'i ve Antalya'mızı  en iyi şekilde temsil edebilmek için çabalayacaklarını sözlerine ekledi.

H. M. Bankoğlu Yıldız Kız Voleybol Takımı 28-31 Mart tarihileri arasında Adana, Amasya, Düzce ve Marmaris gruplarından birine katılarak son 8 takıma kalma mücadelesi verecek.

 

Editör: Haber Merkezi