Başkan Kumbul; “Biz seçim sürecinde söz verdik. Hiçbir şekilde ayrım yapmayacağız. Ben herkesin belediye başkanıyım. Sizler de herkesin muhtarısınız. Ortak çalışacağız. Ortak akılla hareket edeceğiz.”

Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul 66 mahalle muhtarlarıyla ilk toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Kumbul, yerel yönetimlerin temel taşı olan muhtarlar ile bir araya gelerek, hem tanışma hem de hizmet konusunda bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izleyecekleri hakkında bilgiler verip, istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanı Kumbul, muhtarların görüş ve önerilerine büyük önem verdiğini belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Şehrin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için işbirliği ve diyaloğun önemine vurgu yapan Kumbul, muhtarlarla sürekli iletişim içinde olacaklarını ifade etti.

Toplantı, Belediye Başkanı, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve muhtarların katılımlarıyla Boğazkent Mahallesi’nde bulunan Serik Belediyesi sosyal tesislerinde yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, Belediye Başkan Yardımcıları Halil Demir, Mehmet Yıldırım, Hamza Çimen ve Mehmet Ali Kuş, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

D S C 0004

Serik muhtarlar adına konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Barçın; “5 yıl bitti bir sefer toplanamadık. Bugün seçimin üzerinde 26 gün. Geçti 26. Günde Belediye Başkanımız bu toplantıyı düzenledi kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

D S C 0012-1

Çimen, “Hep Birlikte Serik'imize Hizmet Edeceğiz”

Daha sonra konuşan CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen ise; “Sizlerle beraber olmak çok güzel. İnşallah hep birlikte Serik'imize hizmet edeceğiz. Belediye Başkanımızın eşliğinde bizler de ilçe başkanı olarak sizlerle beraber Serik’e hizmet edeceğiz.” Dedi

D S C 0026

Kumbul, “Sizlerle Biz Kader Arkadaşıyız.”

Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Demokrasinin genel kuralı olarak her birimiz bir seçime girdik. Sizlerle biz kader arkadaşıyız. Sizler de rakiplerinizden halkın teveccühünü biraz daha fazla kazanarak seçim kazandınız. Bizler de seçimi kazandık. 4 aylık yoğun bir seçim süreci yaşadık. Bizler çok yorulduk, eminim. Sizler de çok yoruldunuz. Sizler bağımsız olarak, partisiz olarak, seçimlere girdiniz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi adına seçimlere girdik.”

“Ben Herkesin Belediye Başkanıyım, Sizler Herkesin Muhtarısınız.”

“Biz seçim sürecinde söz verdik. Biz seçimi kazandıktan sonra tamam Cumhuriyet Halk Partiliyiz ama rozetimizi çıkaracağız, halkımıza hizmet edeceğiz dedik. Ben, demokrasiye inanıyorum. Seçim çalışmalarımızda üstüne basa basa söyledim. Birlikte yöneteceğiz. Sizlerle barışık çalışacağız. 66 mahalle muhtarı burada. 66 mahalle muhtarı benim kardeşim. Hiçbir şekilde ayrım yapmayacağız.

“Ortak Çalışacağız”

AKS'de 'Zaman Gezgini' Sergisi Açıldı AKS'de 'Zaman Gezgini' Sergisi Açıldı

 “Ben hiç kimsenin siyasi partisini bilmem. Benim de şu an siyasi partim yok. Ben herkesin belediye başkanıyım. Sizler de herkesin muhtarısınız. Sizlerin sorunlarını bize getireceksiniz. Bizler de çözeceğiz. Ortak çalışacağız. Ortak akılla hareket edeceğiz. Ortak çözüm üretip ortak hizmet vereceğiz ve eminim ki güzel işler başaracağız. Sizlerin irtibat kurabileceğiniz 5 tane başkan yardımcımız var. Başkan yardımcılarımıza birimlere paylaştırdık. Her bir birimden bir belediye başkanımız sorumlu. Muhtarlardan sorumlu olan yine eski muhtarımız Halil Demir. Kendisi eski muhtar sizin meslektaşınız sayılır. Sıkıntılarınızı kendisine iletebilirsiniz. Ben 12 sene hastanede çalıştım. O yüzden birçoğunu tanıyorum ama yeni tanıdığım yeni simalar da var.”

Haber: Osman Türkçe

D S C 0035-1D S C 0034-1D S C 0029D S C 0009-24-121-802-51

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN