SİYASET

Mecek: “Serik’i Serik Yapacağım”

Yusuf Mecek; “Serik’i Serik yapmaya geldim ve Serik’i Serik yapacağım, bunu herkesin huzurunda söz veriyorum.”

Yusuf Mecek; “Serik’i Serik yapmaya geldim ve Serik’i Serik yapacağım, bunu herkesin huzurunda söz veriyorum.”

Toplam 15 yıl 3 dönem, Belek Belediye Başkanlığı yapan ve 2019 yerel seçimlerinde İyi Parti Serik Belediye Başkan aday adayı olan Yusuf Mecek İyi Parti’den aday adaylığı müracaatını yaptı.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde İyi Parti’nin Serik’te ilk belediye başkan aday adayı olan Mecek, 2019’da açıkladığı projelere kimsenin dokunmadığını ve vaatlerin hiçbirinin yerine gelmediğini belirterek; Serik’i tekrar ayağa kaldırmak için aday adaylık başvurusunu tekrar İyi Parti’den yaptığını açıkladı.

İyi Parti ilçe binasında yapılan adaylık başvurusunda İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Balık taktim konuşmasını yaptı.

 

“Serik’i Tekrar Ayağa Kaldırmak İçin…”

Daha sonra kürsüye gelen İyi Parti Serik Belediye başkan aday adayı Yusuf Mecek şunları söyledi; “Bu kutlu yolda biri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sağ olun var olun. Değerli arkadaşlar 2019'da çıktık, projelerimizi açıkladık. Eksik kaldı, kimse o projelerin hiçbirisine dokunmadı. Verilen vaatler yerine gelmedi.

Ben de diyorum ki Yusuf Mecek olarak Serik’i tekrar ayağa kaldırmak için aday adaylık başvurumu tekrar İyi Parti’den yapıyorum. 2024 yerel seçimlerinde inşallah Serik’e turizm ile tapu çözümü ile cadde sokak girişi çıkışları ile Serik’i Serik yapmaya geldim ve Serik’i Serik yapacağım bunu herkesin huzurunda söz veriyorum.”

Haber: Osman Türkçe