GÜNDEM

Öztürk Aksu’nun Müdürü Oldu

Eğitimci Cahit Öztürk Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Öztürk Aksu’nun Müdürü Oldu

Eğitimci Cahit Öztürk Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Önceki yıllarda Serik’te de görev yapan Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cahit Öztürk Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Mevcut Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen görevini eni müdür Cahit Öztürk’e devretti.

Uzun yıllar Serik Hasan Güçlü Ticaret Lisesi Müdürü olarak görev yapan Cahit Öztürk Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu. Bir dönem Antalya Öğretmenevi Müdürü olarak ta görev yapan Öztürk, Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini sürdürürken il genelinde yapılan ilçe müdürleri atamaları kapsamında Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Kendi sözleri ile Cahit Öztürk Kimdir?

“Yüksek Lisans Akdeniz Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Gazi Üniversitesi Ticaret Turizm Muhasebe Finansman alanı 1990 mezunuyum. Çeşitli okullarda müdür yardımcılığı, okul Müdürlüğü, kurucu müdürlük, Antalya öğretmenevi müdürlüğü, Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundum.                                      

 Bulunduğum mevkide işimi çok iyi yapmak için mücadele ederim. Benim için her zaman öncelikli olarak hayatımda ailem, vatanımın birliği, bütünlüğü ve öğretmenliğim yer almıştır. Bu topraklarda yaşıyorsak vatanımızın topraklarına borcumuzu ödemeliyiz ve bizden sonrasına temiz, adaletli, yaşanabilir bir dünya bırakmalıyız. Eğitimci olarak çocuklarımıza borcumuz olduğunu düşünüyorum. Feda edilecek hiç bir ferdimiz olmamalıdır. Antalya Kaş Bayındır’lıyım evli iki çocuk babasıyım.”

Haber: Osman Türkçe