Serik Belediyespor Kulübü Başkanı İbrahim Şahin sezonun son maçı ile ilgili gündeme dair açıklama yaptı.

Başkan Şahin sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bu kareler 2 senedir kolay çekilmedi. Çıkarımız yoktu. Projelere beraber imzalar attık ve zorlu imkanlara rağmen başardık.

Biz sahaya ve maça çıkmayacağız açıklaması yapan, kampa katılmayan futbolcu kafilesi; maça 2 saat kala biz maça çıkacağız diye stada geliyorlar.

Bu zamana kadar zorlu imkanlar ile kulübü ayakta tutmaya çalıştık. Bir kulüp tarafından Şahsıma yapılan açıklamalar asılsız, mesnetsiz ve üzüntü vericidir. Siz kendi maçınıza odaklanacağınıza bizim maçımıza gölge düşürmeyin. Futbolcular aranıp teşvik primleri gibi şeyler söylenip, sahaya çıkmaları istendiği gibi duyumlar aldık.

Biz edepli ve şerefli şekilde bu zamana kadar ilerledik ve bu çizgimizi hiçbir zamanda bozmayız.

Muhatap bulamadık açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır. Görüşmeler yapılmış, Cuma günü içerde kalan 1 prim ödemeleri şahsım tarafından yapılacaktı. Perşembe günü yaptıkları açıklama ile kulübü değil kendi çıkarlarını ve futbolu yerler altına almışlardır.

As takımda, U takımlarımızda bizim. Biz kime güvenir isek onların sahada olmasını isteriz. Serik’in gerçek çocukları sahada olacak ve üzerlerine düşeni sonuna kadar yapacak.”

Özel Günlerini Gönüllerince Kutladılar Özel Günlerini Gönüllerince Kutladılar

Haber: Osman Türkçe                   

Editör: OSMAN TÜRK