GÜNDEM

Serik’te Karne Sevinci

Serik’te 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle karne töreni düzenlendi.

Serik’te 130 okulda 28 bin 494 öğrenci ve 1963 öğretmen tatile girdi. 9 Mart İlkokulu'nda düzenlenen törende karnelerini alan öğrencilere tatilde okumaları için kitap hediye edildi.

Törende öğrencilere karnelerini dağıtan Kaymakam Cemal Şahin, öğrencilerin karne heyecanını ortak olduklarını belirterek; "İlçemizde 28 bin öğrencimiz bugün karnelerini aldı. Öğretmenlerimiz, okullarımız bütün eğitim camiası olaraktan yorucu bir eğitim ve öğretim yılını geride bıraktık. Eğitim hizmetinin sunulmasında görev alan bütün Milli Eğitim camiasını, velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.” dedi

Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ise, “Milli-manevi değerlerimiz çerçevesinde, demokrasiye sahip çıkan, insan haklarına saygılı, dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden birlik ve beraberlik içerisinde yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. 2023-2024 eğitim öğretim yılını öğretmenlerimizin bilgi ve tecrübeleriyle, anne ve babalarınızın sevgileriyle sizlerin üstün gayreti ve çabasıyla bitirdik. Mezun olan öğrencilerimizin hayal ettikleri yeni okullara kavuşmaları, okullarında eğitimi devam eden öğrencilerimizin de 2024-2025 eğitim öğretim yılında dinlenmiş ve bilgiye aç olarak okullarına, öğretmenlerine kavuşmalarını diliyor sizleri sevgiyle kucaklıyorum.” dedi.

Haber: Osman Türkçe