GÜNDEM

Tekeli’de Seçim Yapıldı

Tekeli Ahmet Can Özpınar Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurulu yapıldı. Yeni başkan Mustafa Öz

Tekeli Ortaokulu Konferans Salonunda 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Tekeli Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıya Okul Müdürü Özay Ala, müdür yardımcıları, öğretmenler, okul aile birliği yönetim kurulu üyeleri ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Okul Müdürü Özay Ala yaptı.

 Okul Müdürü Ala; disipliniyle, eğitim kadrosuyla ve öğrencileriyle Serik’te örnek okul olmaya devam ettiklerini söyledi. Ayrıca 3 yıldır okul aile birliği yönetiminde olup 1 yıldır da okul aile birliği başkanlığı görevini yürüten Av. Binnaz Büyükkurt’a ve yönetim kurulu üyeleri Av. Özgür Kıvran, Mehmet Balcı, Ömer Kökçe, Beyazıt Işık, Mustafa Öz, Yusuf Karabacak, Mesut Avşar, Bilal Karyağdı, Gökhan Akıl’a okul için yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, Okul aile birliği başkanı Av.Binnaz Büyükkurt’a plaket takdim etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Av. Binnaz Büyükkurt şunları söyledi; “3 yıldır okul aile birliği yönetiminde olup 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında da Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini üstlendim. Görev sürem boyunca başarılı ve çalışkan okul müdürümüz Özay Ala başta olmak üzere bütün idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle işbirliği içinde okulumuzun başarısı adına güzel çalışmalar yaptık. Özellikle yeni okul binamıza geçiş sürecimizde tüm zorluklara rağmen okul müdürümüzün, yönetiminin ve öğretmenlerimizin çocuklarımızın eğitimine-öğretimine katkı sunmak için ne kadar çaba harcadıklarına şahit olduk. Buradan hepsine veliler ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Her yönüyle adeta ilçemizin gözbebeği olan okulumuzda Okul Aile Birliği Başkanı olarak görev yapmış olmanın onur ve mutluluğunu yaşadım ancak yasal mevzuat gereği bugün itibariyle başkanlık görevimi yeni yönetime devretmiş bulunmaktayım. Yaptığımız güzel hizmetlerde bana katkı sunan başta okul müdürüm Sn. Özay Ala ve idarecilerimiz olmak üzere, yönetimdeki arkadaşlarıma ve tüm velilere teşekkür ederim. Yeni seçilecek arkadaşıma ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Her şeyin en güzeli çocuklarımız için olsun. Bu onurlu ve şerefli görevi devrederken hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Eski yönetim kurulu faaliyetlerinin konuşulduğu ve ibra edildiği toplantıda seçimle yeni yönetim ve denetleme kurulu belirlendi.

Yapılan seçimde okul aile birliği başkanlığına SMMM Mustafa Öz seçildi. Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu: Bülent Demir, Mehmet Dinç, Müzeyyen Bayram Yılmaz, Fatma Yanık. Yedek üyeler: Hüseyin Koç, Cemal Özdemir, Serpil Taşar, Nuri Kök, Sancar Şimşek.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Tekeli Ortaokulu Okul Aile Birliği yönetimine seçilenlerin velilere tanıtılmasıyla toplantı sona erdi.

Haber Merkezi