MHP İlçe Başkanı Üstünmet; “Hangi partiden aday açıklanırsa o adayın etrafında kenetlenip Cumhur İttifakı'nın başarısı için elimizden geldiğince çalışacağız.”

 

MHP Serik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen program ile MHP’den Serik Belediye Başkanlığı için müracaat eden aday adayları tanıtıldı. MHP Serik İlçe binasında yapılan programa MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, yönetim kurulu üyeleri ve aday adayları katıldı.

“6 Arkadaşımız Müracaat Etti”

Başkan Böcek’ten Hem Eleştiri Hem Birlik Mesajı Başkan Böcek’ten Hem Eleştiri Hem Birlik Mesajı

Programda konuşan MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bilindiği üzere Milliyetçi Hareket Partisi'nde 13 Kasım Pazartesi itibariyle aday adaylığı müracaatları başlamış olup 15 Aralık Cuma günü saat 17.00’da sona erdi.  Bu süreçte ilçemizden birbirinden değerli, 6 arkadaşımız genel merkeze giderek resmi müracaatlarını gerçekleştirdiler. Aaday adaylarımız kendileri bireysel olarak sahada seçim çalışmalarını gerçekleştiriyorlar.”

 “Cumhur İttifakı'nın Başarısı İçin Elimizden Geldiğince Çalışacağız”

“Cumhur İttifakı içerisinde AK Parti'den de aday adayı kardeşlerimiz var. Milliyetçi Hareket Partisi'nden de aday adayı kardeşlerimiz var. Ben daha önce de beyan ettim. Her iki partiden de aday adayı olan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. Bu süreçte aday adaylarımız sahada kendi çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Ama komisyonların kararından sonra hangi partiden aday açıklanırsa o adayın etrafında kenetlenip Cumhur İttifakı'nın başarısı için elimizden geldiğince çalışacağız. Bunun sözünü de zaten sayın genel başkanımıza ve genel merkezimize de verdik.”

 

“Hiçbir Fitneye Müsaade Etmeyeceğiz”

“Cumhur İttifakının başarılı olması için hiçbir fitneye müsaade etmeden hiçbir karmaşaya müsaade etmeden hedefe ulaşacağız. Biz, aday adaylarımız ve teşkilat olarak liderimiz, genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in işaret ettiği hedefe ve yola niçin, neden diye sormadan koşarız. Biz bu doğrultuda bütün çalışmalarımızı gerçekleştiririz.”

Bugün değerli aday adaylarımızı, Serikli hemşerilerimizle buluşturmak üzere burada toplandık. Bu toplantımızın amacı resmi olarak müracaat eden aday adaylarımızı, sizlerle, vatandaşlarımızla buluşturmak. Daha sonraki süreçlerde adaylık belli olduğu zaman yeni programlarla, yeni çalışmalarla tekrar sizlerle beraber olacağız.”

 

Üstünmet Aday Adaylarını Tanıttı

MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet konuşmasında sonra kısaca aday adaylarını tanıttı: “Sizlere müracaat eden 6 aday adayı arkadaşımızı tanıtmak istiyorum. Bu tanıtımı müracaat sırasına göre yapacağım. Mustafa Alkan, inşaat mühendisi, Serik, MHP Serik Belediye Meclis Üyesi. Recep Savaş, iş insanı, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı. Ziya Yıldırım, emekli öğretmen, Serik Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Serik Belediye Başkan Yardımcısı, 27. dönem milletvekili adayı. Hüseyin Yılmaz, mali müşavir, önceki dönem ilçe başkanı. Ahmet Ali Coşkun, iş insanı 28. dönem MHP milletvekili adayı, önceki dönem ilçe başkanı. Mehmet Cüneyt Güzel, avukat, 26. dönem MHP milletvekili adayı, önceki dönem ilçe başkanı.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN