GÜNDEM

Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları Gerçekleştirildi

Serik Sosyal Hizmet Merkezi ‘Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları’ liselerde gerçekleştirildi.

Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Serik Sosyal Hizmet Merkezi; Serik İlçe Jandarma Komutanlığı ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Antalya Şubesi işbirliği ile ‘Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları’ kapsamında lise öğrencileri ile gazileri bir araya getirdi.

Serik Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde gerçekleştirilen programlara, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Duman, Serik Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Meral Yılmaz, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimler Derneği Antalya Şube başkanı Mehmet Yurdakul, vaiz Murat Tok ile gaziler katıldılar.

Programda gaziler öğrencileri ile sohbet ederek gazilik makamının manevi değeri üzerinde anılarını paylaştılar. Vatan sevgisi, millet, bayrak sevgisi, şehitlik makamının yüceliği konularının işlendiği program öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Program sonunda minnet duyguları eşliğinde öğrenciler, gazilerimizi çiçekler ve bayraklar eşliğinde uğurladılar.

Serik Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Meral Yılmaz program ile ilgili şu bilgileri verdi; “Bakanlığımızın bünyesinde gerçekleştirilen Vatan ve Kahramanlık Buluşmalarının amacı, gençlerimize milli değerlerini hatırlatmak ve bizzat tarihin canlı tanıkları gazilerimizin ağzından dinlenmesiniz sağlamaktır. Bu vesile ile programımıza katılan misafirlerimize ve ev sahipliği yapan okullarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Haber: Osman Türkçe