AK Parti Aday Adayı Mustafa Deniz Yılmaz; “Bizim belediyecilik anlayışımızın merkezinde Serik halkı olacaktır. Biz belediyenin sahibi olmaya gelmiyoruz. Serik halkına hizmet etmeye geliyoruz.”

 

AK Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı İş İnsanı Mühendis Mustafa Deniz Yılmaz, çalışmalarını sürdürüyor. Serik’te görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Yılmaz, Serik’e daha iyi bir kent vaat ettiğini belirterek, deneyimlerini, enerjisini ve vizyonunu bu topraklara sunma niyetinde olduğunu ifade etti.

İnsan merkezli, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla halkın yanında olmak için aday olduğunu ifade eden Yılmaz, bugüne kadar edindiği bilgi birikimi ve tecrübelerini Serik’e ve Serik halkının faydasına olacak şekilde kullanma hedefini taşıdığını belirtti.

 

“Yaptık, Sizin İçin Yeniden Yapacağız”

İlçenin karşı karşıya olduğu zorlukları bildiğini ve bu sorunlara somut çözümler sunma sözü verdiğini belirten Yılmaz, trafik sorunlarından, turizme, tarımda çiftçinin yaşadığı sorunlardan altyapı eksikliklerine kadar birçok konuda deneyimleri ve uzmanlığıyla sorunların üstesinden gelme vizyonuna sahip olduğunu ifade etti.

Yılmaz, Serik'i daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha güzel bir kent haline getirmek için seçmenlerden destek beklediğini ifade etti.  AK Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı İş İnsanı Mühendis Mustafa Deniz Yılmaz, geçmişteki başarıları ve geleceğe dair hedefleriyle ilgili şu sözleri kaydetti; “Geçmişte her engeli aştık, her hedefe ulaşacağız. Yaptık, sizin için yeniden yapacağız.”

 

“Birlikte Büyük Başarılara İmza Atacağımıza İnanıyorum”

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü;  “İlçemizin her bir bireyi benim için önemli. İşte bu yüzden, kararlarımızı birlikte alacak, projelerimizi birlikte şekillendireceğiz. Şehrimizin geleceği konusunda ortak bir vizyon oluşturarak, birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.

Belediyede İşçiyken, Başkan Adayı Oldu Belediyede İşçiyken, Başkan Adayı Oldu

Serik’in kültürü ve kimliği, benim için kutsaldır. Bu değerleri koruyarak, şehrimizin benzersiz özelliklerini gelecek nesillere aktarmak istiyorum. Şehrimizin tarihini anlamak ve bu tarihi geleceğe taşımak, benim için bir sorumluluktur. Belediyenin sahibi değil, çalışanı olacağımızın bilinciyle, her birinizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamak için buradayım. Sizinle birlikte, daha etkili, daha verimli ve daha katılımcı bir belediyecilik anlayışı oluşturmak için çaba göstereceğim.”

 

“Belediyecilik Anlayışımızın Merkezinde Serik Halkı Olacaktır”

“Sizlerin sesi olacak, şehrimizin geleceğini sizlerle birlikte şekillendirecek, şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışını hayata geçireceğim. Her bir projede ve kararda sizlerin fikirlerine değer verecek ve katılımınızı sağlayarak ortak aklı ön planda tutacağım.

Yarın için motivasyonumuz geçmişteki deneyimlerimiz. Çiftçiyi tarımla, turizmi kentle buluşturacağız. Toprağa bereket, çiftçiye güç, turizme yeni soluk getireceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımızın merkezinde Serik halkı olacaktır. Biz belediyenin sahibi olmaya gelmiyoruz. Serik halkına hizmet etmeye geliyoruz.”

 

Yılmaz’ın 5T Formülü

AK Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı iş insanı Mühendis Mustafa Deniz Yılmaz, kampanya sürecinde odaklandığı temel konuları ‘5T’ başlığı altında topladığını açıklayarak şunları söyledi;

“Trafik: Trafik sorunlarını çözme amacıyla yeni yollar ve caddeler planlamayı, etkili toplu taşıma hatları oluşturmayı ve bozuk yol kavramın hafızalardan silmeyi hedefliyorum.”

Tapu-İmar: Şeffaflığı ve katılımcılığı ön planda tutarak, tapu ve imar konularında yeni bir vizyonla hareket ederek mevcut tapu problemlerini çözmeyi taahhüt ediyorum.

Tarım: Tarıma ve çiftçiye önem vererek, çiftçiyi profesyonel tarımla buluşturmayı amaçlıyorum. İhracat potansiyelini artırarak çiftçilere adil bir pay sağlamayı hedefliyorum.

Turizm: Serik'in turizm potansiyelini ön plana çıkarmak ve yerel halkın turizm gelirinden adil bir şekilde faydalanmasını sağlayacağız.

Ticaret: Tarım ticaretini güçlendirmenin yanı sıra, yerel üreticileri destekleyerek ticaretin genişlemesini sağlamayı planlıyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Kendi Sözleri İle Mustafa Deniz Yılmaz

16.02.1975 Karadayı Köyü’nde doğdum. Evli ve iki çocuk babasıyım.  Rahmetli Babam Yusuf Bey, Karakoyunlu Yılmazlar ve Annem Selvinaz Hanım ise Karakoyunlu Zeybek ve Bulut sülalelerine mensuptur.

İlkokulu Karadayı Köyü’nde bitirdim. Ortaokul ve lise eğitimini Serik’te tamamladım. 1998 yılında Mersin Üniversitesi-Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldum.

2004 yılında Akdeniz Üniversitesi-Sosyal Bilimler Enstitüsü, İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi “Gıda Ekonomisi ve İşletmesi” Ana Bilim Dalı’nda başlamış olduğu yüksek lisans tezini tamamladım. Aynı üniversitede Gıda Mühendisliği alanında başlamış olduğum doktora programını işlerinin yoğunluğu nedeniyle ertelemek durumunda kaldım.

 

1999-2001 yılları arasında Aytaç Et Entegre Tesisi Çerkes/Çankırı firmasında Gıda Mühendisi / Üretim Şefi olarak göreve başladım ve yaklaşık iki yıl sonra kendi isteğimle buradan ayrılarak Mersin Serbest Bölgesi’nde, Birka Dış Ticaret firmasında Müdür Yrd. görevini yürüttüm.

2001-2005 yılları arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT’ın Altyapı işlerini üstlenen Zeybek İnşaat firmasında Yönetim Kurulu Temsil görevini yürüttüm. Bu süreçte Evsel Atık bağlantıları, Hurma Biyolojik Arıtma Tesisi, Lara Beach Park gibi önemli işlerin tamamlanmasına katkı sağladım.

2006 yılından günümüze kadar yaş sebze-meyve ihracatı, inşaat malzemeleri ihracatının yanı sıra; Serik, Muratpaşa, Konyaaltı, ve Döşeme altı bölgelerinde inşaat faaliyetlerini yürüten firmanın kurucusu ve ortağıyım.

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN