2023-2024 Okul Sporları Sezonu kapsamında düzenlenen Küçük Kızlar Basketbol Bölge Elemelerinde Antalya’yı temsil eden Gedik Ortaokulu Küçük Kız Basketbol Takımı büyük bir başarıya imza atarak Serik’e döndü.

Patara'da Bilirkişi Keşfi Tamamlandı, Sıra Raporda Patara'da Bilirkişi Keşfi Tamamlandı, Sıra Raporda

Kırşehirde düzenlenen Küçük Kızlar Basketbol Grup müsabakalarında birinci gün Kırşehir Cacabey Ortaokulu’nu 71-27 mağlup eden Gedik, 2. gün ise Ankara Çankaya Arı Koleji’ni 65-31 yenerek Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Elde edilen başarı ile ilgili olarak Gedik Ortaokulu Müdürü Mehmet Uçar şunları söyledi; “Desteklerini bizden esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Cemal Şahin'e, Belediye Başkanımız Enver Aputkan'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz'e, İlçe Gençlik Ve Spor Müdürümüz Mevlüt Özen'e Serik Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mehmet Küçükgüçlü'ye, Bu Başarıda Emeği Olan Velilerimize, Beden Eğitimi Öğretmeni Hamza Öncel'e, Çiğdem Karakaya’ya, Basketbol Antrenörümüz Çağlar Çiçek e ve tüm paydaşlara teşekkür ederiz. Hedefimiz Türkiye Finallerine kalarak Serik ve Antalya'ya bu gururu yaşatmak.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK