AVRUPA Bayanlar Golf Turnuvası'nın erişim serisi olarak bilinen Let Access'in Türkiye ayağı 'Mineks & Regnum Ladies Classic 2014', 5- 7 Eylül tarihlerinde Belek bölgesinde bulunan National Golf Kulübü'nde gerçekleşecek. Turnuvanın Türkiye ayağında, Let Access serisinin en yüksek ödülü olan 50 bin euro değerinde para ödülü veriliyor.

Mayıs ayında İsviçre'de start veren, İsveç, İspanya, Fransa, Çek Cumhuriyeti ve Belçika'da oynanan 11 ayaklı turnuvanın Türkiye ayağına, 24 ülkeden 105 oyuncu katılacak. Turnuvada National Golf Kulübü Juniorları'nın da bulunduğu 11 Türk golfçü yarışacak. 11 turnuva sonunda ilk 5'e giren profesyonel golfçüler, Ladies Europen Tour 2015 sezonunda oynama hakkını kazanacak. Sonraki 15 en başarılı oyuncu da LET Tour Q School'un finalini direkt katılabilecek.

 EPGA standartlarındaki ilk golf sahası olan National Golf Kulübü'nde eşit sermaye hisseli, ortaklık girişimi için el sıkışan Mineks International Yönetim Kurulu Başkanı ve National Golf Kulübü kurucusu Bülent Göktuna ile Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, turnuvanın kusursuz geçmesi için çalışmaların son hızla devam ettiğini belirtti.

 

 GELECEĞİN GOLFÇÜLERİ YETİŞİYOR

 Yaşları 7-18 arasında değişen, aralarında Antalya Yetiştirme Yurdu'ndan çocukların da bulunduğu 60 öğrenci, National Golf Kulübü tarafından geleceğin golfçüleri olarak yetiştiriliyor. Hafta sonları ve diğer tüm tatil günlerinde zamanlarını National Golf Kulübü'nde geçiren çocuklar, golf sporunun yanı sıra, yeme-içme, yabancı dil, görgü kuralları gibi birçok konuda profesyonel eğitimciler tarafından donanımlı, vizyon sahibi bireyler olarak yetiştiriliyor.

 

Editör: Haber Merkezi