Okçuluk turnuvasında Serikli okçular çoğu kulüp sporcusu olan rakipleri karşısında başarılı atışlar yaparak gelecek için umut vadettiler.

24-25 Nisan tarihlerinde Antalya ili 100. Yıl Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilen Okul Sporları Minik-Küçük-Yıldız-Genç Okçuluk müsabakalarına katılan Serikli okçular performanslarıyla dikkatleri üzerlerine çektiler.

'Gökyüzüne Tırmananlar' Kemer'de Koşacak 'Gökyüzüne Tırmananlar' Kemer'de Koşacak

Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde ve Cumhuriyet Ortaokulu ev sahipliğinde çalışmalarını sürdüren Serikli okçular çoğu kulüp sporcusu olan rakipleri karşısında başarılı atışlar yaparak gelecek için umut vadettiler.

Yıldız Kızlar kategorisinde daha önce de hem mahalli hem de ulusal dereceleri bulunan Cumhuriyet Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Ecrin Aybüke Subaşı bu turnuvada da iyi bir performans sergileyerek Modern Okçuluk Yıldız Kızlar Klasik Yay branşında Antalya 2.'si olarak İzmir ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Antalya ilini temsil edecek ekip içerisinde yer almayı başardı.

Cumhuriyet Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve okçuluk antrenörü Cihangir Subaşı şu bilgileri verdi; “Yıldız kızlarda 1, minik kızlarda 2 ve küçük erkeklerde 1 sporcuyla katıldığımız bu turnuvada bir sporcumuz haricinde diğer bütün sporcularımızın ilk müsabakaları olmasına rağmen sporcularımız beklenenin üzerinde performans sergileyerek bizleri umutlandırdı. Bundan sonraki süreçte hedefimiz aynı tempoyla çalışmalarımıza devam ederek önümüzdeki yıl madalya sayımızı arttırmaktır.”

Haber: Osman Türkçe

Okçu (4)Okçu (2)Okçu (3)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN