Serik Belediyespor Hentbol Takımı'nın 7 oyuncusu U-17 Hentbol Yıldız A Milli Takımının 13-18 Eylül 2014 Kampı'na davet edildi.

Türkiye Hentbol İkinci Liginde mücadele edecek olan Serik Belediyespor hentbol takımı kadrosunda bulunan  16 sporcunun 7'si; Salih, Alper, Yağız, Özgenç, Gürkan, Muhammet ve Doğukan, U-17 Hentbol Yıldız A Milli Takımının 13-18 Eylül 2014 kampı'na davet edildi. Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık hentbol takımı ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı; ''Seçildiğimiz günden bu yana sözümüzün arkasındayız. Serik'i her açıdan marka yapacağız dedik. İlk olarak hentbol takımımız Bölgesel Amatör Liginden Türkiye 2 . Profesyonel Liginde mücadele etme hakkını tarihimizde ilk defa gerçekleştirmiştir. Belediyespor hentbol takımının başarısından ben ve her Serikli mutlaka gurur duymalı. Bu arada, sporcularımızın kazandığı başarıda emek gösterip pay sahibi olan; Spordan Sorumlu Başkan Yardımcım, Bünyamin Okudan'a, Belediyespor hentbol takımından sorumlu yöneticimiz Hakan Kara'ya, antrenör Hakan Gündüz'e, yardımcısı Cihan Ariz'e,  milli takım kampına çağrılarak bizlere bir ilki yaşatan 7 sporcu ve diğer 9 oyuncumuza teşekkür ederim.'' dedi.

Hentbol Takımı Antrenörü Hakan Gündüz ise şunları söyledi; ''Yardımcı antrenör arkadaşım Cihan Ariz ile verdiğimiz emeğin karşılığını almanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarımızı 2005 yılında Yükseliş Eğitim Kurumları bünyesinde kurulan takımımız 8 yıldır miniklerden başlayarak bugün yıldızlar U 17 Milli Takımı kamp kadrosuna 7 oyuncu vererek gelişti. Başarımızda iki ana faktör var. Bu da oyuncularımızın uzun yıllar beraber oynayıp disiplinli ve düzgün çalışmasıdır. Mücadele ettiğimiz 8 yıl içerisinde; 2 Türkiye 5. ciliği, 1 Türkiye 3. lüğü, 2 kez de Türkiye Şampiyonu olduk. Önümüzdeki yıl Yeşil Beyaz forma altında da Türkiye şampiyonluğu için mücadele edeceğiz.  Kulüp başkanımız Sayın Prof. Dr. Ramazan Çalık'a bize verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz. Serik' in adını Hentbol Profesyonel Liginde en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hedefimiz daima yükselmek'' dedi.

  

Editör: Haber Merkezi