Serik Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasında geride kalan maçlar içinde en zevkli karşılaşmalar Salı günü C Grubu'nda oynandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü programları nedeniyle Pazartesi günü ara verilen Voleybol Turnuvasına Salı günü C Grubu'nda oynanan müsabakalarla devam edildi. Oynan her iki maçta izleyenlere büyük heyecan ve keyif verdi. Günün ilk maçı turnuvadaki ilk müsabakasına çıkan İmam Hatip Ortaokulu ile ilk maçında sürpriz bir şekilde Gazi'ye yenilen M. Akif Ersoy Ortaokulu karşı karşıya geldiler. Turnuvada ne yapacağı merak edile ve fazla şans verilmeyen takımlardan birisi olan İmam Hatip Ortaokulu ilk sette iyi bir mücadele ortaya koymasına rağmen son sayılarda hata yaptı ve ilk seti kaybetti. İyi oyununu ikinci sette de sürdüren İmam Hatip seti alarak durumu eşitledi ve maç final setine taşındı. Final setinin ilk bölümünde M. Akif 5-2 öne geçmesine rağmen İmam Hatip yakaladığı serilerle seti almayı başardı ve müsabakadan 2-1 galibiyetle ayrılarak turnuvaya bir sürpriz başlangıç yaptı.

Günün ikinci maçında ise şampiyonluk favorilerinden H.M. Bankoğlu Ortaokulu ile ilk maçında sürpriz yaparak M. Akif'i yenen Gazi Ortaokulu karşılaştı. Maçı 2-0 H.M. Bankoğlu Ortaokulu kazanmasına rağmen; gazi, ortaya koyduğu dirençli ve güzel oyunla grupta ilk 2'ye kalacağı sinyallerini verdi.

 

 

Editör: Haber Merkezi