Okul Sporları faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız Erkekler ve Futbol İl Birinciliği Müsabakaları'nda H.M. Bankoğlu Ortaokulu birinci oldu.

Zeytinköy 100.Yıl Spor Sahaları'nda oynanan Okul Sporları Yıldız Erkekler ve Futbol İl Birinciliği müsabakalarına 19 ilçeden 206 okul takımı 3 bin 200 sporcu katıldı. Müsabakalarda yıldız erkeklerde birinci Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu, ikinci Serik H.M. Bankoğlu Ortaokulu, üçüncü Ahmet Coşkun Bulut Ortaokulu, dördüncü Manavgat Toros Ortaokulu, beşinci Mahmutlar Ortaokulu oldu.

Çekişmeli çeken maçlar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Yavuz Gürhan tarafından verildi. Dereceye giren okullar Antalya'yı grup maçlarında temsil edecek.

Gençler üzerinde en ilgi çeken spor branşının futbol olduğuna dikkati çeken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Okul sporları dediğimiz zaman hem akademik hem de sportif başarıyı bir arada görüyoruz. İl müdürlüğümüz olarak spor branşlarımızla vizyon yaratıp gençleri bu branşlar üzerinde hazırlıyor. Uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden sporcular yetiştiriyoruz" dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi