Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Serik Belediyespor'da geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü genel kurulun ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı.

Serik Belediyesi Boğazkent Deniz Yıldızı tesislerinde bir araya gelen yönetim kurulu toplantının ardından birlikte iftar yemeği yedi. Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Aksu Başkanlığında toplanana Yönetim Kurulunda yaptığı açıklamada; ''Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede Kulüp Başkanlığına seçildik. Serik belediye sporu Bal Liginden 3. Lige çıkaran ve en büyük desteği veren başta Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, eski yönetim kurulu üyelerine, taraftarlar ve tüm halkımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu yıl 3. Ligde mücadele edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı hak ettiği yere getireceğiz. Yeni sezon öncesi tüm takımlara başarılar diliyorum.'' dedi.

Serik Belediyespor yönetim kurulunda görev dağılımı şu şekilde oluştu: As Başkan Nebi Kır, Başkan Yardımcıları Recep Şamil Yaşacan, Mustafa Kara, Nida Gökoğlu ve Levent Konur, Genel Sekreter Bünyamin Okudan, Futbol Şube Sorumlusu İsmail Kökalışlar, Altyapı Sorumluları Ali Kumbul ve Yusuf Karasu, Hukuk sorumlusu Ramazan Kaçar, Muhasip Üye Yusuf Akçehre, Basın sözcüsü Namık Kemal Kılınç, Taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Cengiz Doğan, Sosyal Medya Sorumlusu Yunus Özparlar. Serik Belediyespor Kulüp Müdürlüğüne ise Halil Kirli, Kulüp Doktorluğuna Hüseyin Bankoğlu, Güreş Koordinatörlüğüne Hasan Teker görevlendirildi.

Serik Belediyespor'da Denetim Kurulu Başkanlığını Mehmet Can seçilirken; Denetim Kurulu Üyeliklerini de Suat Köksal ve Emre Uslu seçilmişlerdi.

Yönetim Kurulu Toplantısı ardından Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ta eşlik ederken; yeni yönetime başarılar diledi. 3 lig yolunda birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi temennisinde bulundu.

Haber Merkezi


 

Editör: Haber Merkezi