Abdurrahmanlar Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı, Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen' i ziyaret etti.

15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Abdurrahmanlar Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı, Beden Eğitim Öğretmenleri Hüseyin Taymaz, Okul Müdürü Müşerref Çaylak ve Abdurrahmanlar Muhtarı Emrah Avşar ile birlikte Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen' i ziyaret ettiler.

Ziyaretçilere teşekkür eden Mevlüt Özen; ''Bu anlamlı ve nazik ziyaretlerinden dolayı sporcu gençlerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten ilçe merkezi dışında bir okulumuzun Yıldız Erkekler Voleybol İL 3.sü olma başarısı göstermesi bizleri çok mutlu etmiştir. Bizler de bizi ziyaretlerinde kendilerine bu başarılarından dolayı spor malzemeleri hediyelerini takdim ettik. Bu başarıda emeği olan başta sporcularımızı, Beden Eğitim Öğretmenleri ve Okul Yöneticilerini tekrar tebrik ediyorum.'' dedi.

Okul Müdürü Müşerref Çaylak ise; "Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen'e teşekkür eder, Gençlik Haftasını kutlarız.'' dedi.

Abdurrahmanlar Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol takımı, 2018-2019 Okul Sporları sezonunda Antalya' da İl 3.'sü oldu ve Antalya'yı temsilen Kırşehir'de bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Kırşehir 'de 3'lü gruplara kaldı. İlk maçını Çorum 23 Nisan Ortaokulu ile yaptı. 2 saati geçen maçı şanssız bir şekilde 3-1 kaybetti. 2. maçında Çankırı Çerkeş 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu' nu 3-1 yendi. Ancak grubu 2. bitirip bölge müsabakalarına veda etti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi