ANFAŞ yönetimi Antalya'ya sağladığı ekonomik katma değerin boyutlarını hem ulusal hem uluslararası düzeyde artırmak ile ilgili çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.

Geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulu sonrası oluşan yeni yönetim kurulu ANFAŞ 'a yeni bir vizyon ve misyon kazandırma hedefleri doğrultusunda çalışmalara sürdürüyor. ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Başkanvekili Fatih Kabadayı, Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Özden Tezgel’den oluşan ANFAŞ heyeti ilk olarak Antalya'da protokolü ve yetkilileri ile ziyaret ettikten sonra Ankara'ya çıkarma yaparak yetkililerle görüşmeler yaptı.

F 444X600

18 Yaşına Girdiği Gün Şikayet Etti. 18 Yaşına Girdiği Gün Şikayet Etti.

“Şirketleri, İş İnsanlarını ve İnovasyonlarını Bir Araya Getireceğiz”

ANFAŞ geçtiğimiz haftalarda yaptığı Ankara ziyaretinde Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Sayıştay Başkanı Metin Yener ile bir araya gelmişti.

Yeni yönetimde başkan vekili olarak seçilen Fatih Kabadayı ziyaretlerle ilgili verdiği bilgi de ANFAŞ Fuar Merkezi’nin Antalya'ya ve Türkiye büyük katma değeri kazandıracağını belirtti. Kabadayı hedeflerinin ANFAŞ’ın hem ulusal hem uluslararası alanda büyük organizasyonlar düzenleyerek; ulusal, uluslararası şirketleri, iş insanlarını ve inovasyonlarını bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

“Antalya’yı Fuar Alanında Dünyanın Sayılı Kentleri Arasına Sokma Hedefliyoruz”

Kısa sürede büyük aşama gerçekleştirerek TEKNOFEST’in Eylül ayında Antalya'da yapılmasını sağladıklarını belirten ANFAŞ başkanvekili Fatih Kabadayı şunları söyledi; “Turizm, tarım ve ticaret merkezi olan Antalya’yı fuar alanında da dünyanın sayılı kentleri arasına sokma hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda Antalya’da yeni fuar alanlar oluşturmak istiyoruz. Bu kapsamda yaptığımız ziyaretlerde oldukça verimli geçen görüşmelerin ardından olumlu geri dönüşler aldık. Ülkemize ekonomik ve istidat alanında katkı sağlamak için ziyaretlerimiz ve görüşmemiz önümüzdeki haftalarda da devam edecek.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK