Prof. Dr. Ramazan Çalık; “Serik hazır, halkımız hazır. Adaylık süreci ve seçim süreci ile birlikte inşallah hızlı bir şekilde Serik’in şahlanışına hep birlikte şahit olacağız.”

AK Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Ramazan Çalık çalışmaları kapsamında gazetemize de bir ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında çalışmaları, düşünceleri hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulunan Çalık; “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri Serik için ‘Türkiye Yüzyılı’nda oldukça önem arz ediyor. Bu önemli süreçte biz de güzel ilçemiz Serik’i geleceği en güzel şekilde taşımak adına bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz.” dedi

Çok uzun yıllardır devlet hizmetinde bulunduğunu belirten AK Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Ramazan Çalık, hem akademik hayatta hem yöneticilikte hem de 2014-2019 dönemi Serik Belediye Başkanlığında birçok hizmetli hayata geçirdiklerini ifade etti.

“Serik’i Yormayalım”

İYİ Parti'nin Büyükşehir Adayı Nesrin Ünal Oldu İYİ Parti'nin Büyükşehir Adayı Nesrin Ünal Oldu

Çalık şunları söyledi; “Akdeniz'in ve ülkemizin yıldızı, turizm, tarım ve ticaretin merkezi güzel ilçemiz Serik’in geleceği için kısır çekişmeleri unutmak, bir tarafa koymak lazım. Sen ben kavgaları bu güzel ilçeye memleketimize zarar verir ve Serik’i yorar. Serik’i yormayalım, hep birlikte ilçemiz için çalışalım.”

“Halkımız Bunu Biliyor”

“Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Atalarımızın çok güzel bir sözü vardır, ‘İş bilenin kılıç kuşananın’ derler. Biz ilk dönemimizde 6-7 defa seçimler, referandumlar yaşadık, çok yoğun bir dönem oldu. Ayrıca 10 belediyenin birleşme sürecini yaşadık. Bütün bunlara rağmen ilçemizin vizyonunu açmak adına çok güzel çalışmalar sergiledik. Halkımız bunu biliyor. Hemşerilerimiz bize o gün de sahip çıktılar bugün de sahip çıkıyorlar.”

“Vatandaşlarımızdan Bize Karşı Büyük Bir Teveccüh Var”

“Biz önceki dönemde ilçemize yaptığımız hizmetlerin devamını, yapamadıklarımızın, eksik kalanlarının ve çağın getirdikleri ile birlikte yapılacak birçok hizmetlerin hazırlığını projelerini yaptık. Şimdi 66 mahallemizi dolaşıyoruz vatandaşlarımızdan bize karşı büyük bir teveccüh var. Sürekli bizleri çağırıyorlar biz de onlara giderek kendileriyle görüşüyoruz. Serik’in ihtiyaçlarını, mahallelerin ihtiyaçlarını söylüyorlar ve bizden büyük beklentileri oldu olduğunu belirtiyorlar.”

 

“Bütün Kalbimizle Buna İnanıyoruz Ve Çalışıyoruz”

“Vatandaşlarımız 31 Mart 2024 Pazar günü büyük özlemin sona ereceğini belirtiyorlar. Biz de bütün kalbimizle buna inanıyoruz ve çalışıyoruz. İlçemizi 2030'lu yıllara nasıl taşıyacağımızı neler yapacağımızı vatandaşlarımızla, hemşerilerimizle istişare ederek hazırlanıyoruz. Dediğimiz gibi biz hazırız, Serik hazır, halkımız hazır. Adaylık süreci ve seçim süreci ile birlikte inşallah hızlı bir şekilde Serik’in şahlanışına hep birlikte şahit olacağız.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN