DEVA Partisi Serik İlçe Başkanı Uğur Özkan partilerinin 1. Olağan Kongresini büyük bir coşku içinde yaptıklarını söyledi.

10 Ocak Gazeteciler Günü’müzü kutlamak için gazetemizi ziyarete eden Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Serik İlçe Başkanı Uğur Özkan gazetecilerin topluma önemli hizmetlerde bulunduğunu ve vazgeçilmez unsurlar olduğunu ifade etti.

Yönetim Kurulu Üyeleri; İlçe Teşkilat Başkanı Gökhan Şahin ve İlçe Sekreteri Mümine Tanrıverdi ile birlikte gazetemizi ziyaret eden DEVA Partisi Serik İlçe Başkanı Uğur Özkan DEVA Partisi 1. Olağan Kongresi ile ilgi de değerlendirmelerde bulundu.

Özkan konu ile ilgili olarak şunları söyledi; “Demokrasi ve Atılım Partisi 41 ilde oluşturmuş olduğu il teşkilatı ile birlikte görkemli bir şekilde 1. Olağan genel kongresini yapmıştır. Geride kalan ve teşkilatlanma sürecinde olan 40 ilimizin katılımı olmadığı halde kongremiz çok yoğun bir katılım ve ilgi görmüştür. Partimizin diğer illerinde oluşum büyük bir hızla ilerlemektedir. DEVA Partisi Serik olarak Ankara’da büyük bir ses getirdik. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ile birlikte, ‘Tarımın ve turizmin başkenti Antalya’nın göz bebeği Serik’ pankartını Sayın Ali Babacan ile birlikte tüm Türkiye’ye duyurduk. Yönetim Kurulumuz ile birlikte kongremizde Serik’imizi en iyi şekilde temsil ettik. İktidar olduğumuzda Serik için Ankara’nın yolunu eskiteceğimizi ve Serik’e en yakışır şekilde en doğru şekilde hizmet edeceğimizi şimdiden beyan ediyoruz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi