Serik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri iftarda bir araya geldiler.

Serik Anadolu Lisesi’nde öğrenciler, öğretmenler ve idareciler düzenlenen iftar programında buluştular. Okulun yurdunda kalan öğrencilerle birlikte düzenlenen iftara ilgi oldukça yoğun oldu.

Serik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Şahin düzenlene iftar programı ile ilgili şunları söyledi; “İnsanın hayatında yaptığı bazı maddî ve manevî fedakârlıklar vardır. Bunlara “değer biçmek” imkânsızdır. O, madde ile ölçümü mümkün olmayan ancak yaşanarak manevî anlamda anlaşılan bir durumdur. İşte, sırf Allah emrettiği için O’nun hoşnutluğunu kazanmak adına tutulan oruç görevinin bittiği anda yapılan iftar ânı bu hazzın, bu coşkunun tarifi mümkün olmayacak bir düzeyde yaşandığı bir zaman dilimidir.

Serik Anadolu Lisesi olarak bu coşkuyu hem öğretmenlerimizle hem de öğrencilerimizle birlik ve beraberlik içinde yapabilmenin huzuru, yurtta kalan öğrencilerimize aile sıcaklığı özlemini gidermenin mutluluğu içinde gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin hem sözlerine yansıyan sevinci hem de gözlerine yansıyan ışıltıyı görmek bizleri daha da mutlu etti. Her fırsatta öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Okulumuzun öğretmeniyle öğrencisiyle aile sıcaklığını hissettireceğine hiç şüphemiz yok.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi