Serik’in kırsal mahallelerinin yollarına can ve mal güvenliği için trafik levhaları yerleştiriliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, Serik’teki kırsal mahalle yollarında can ve mal güvenliğini artırmak amacıyla trafik bilgi ve işaret levhalarını yerleştiriyor.

Belediye ekipleri, trafiğin güvenli ve düzenli bir şekilde akışının sağlanması amacıyla Serik’in kırsal bölgelerindeki yollara trafik levha montaj çalışmalarına devam ediyor. Can ve mal kaybına neden olacak kazaların en aza indirilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışma kapsamında Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, mahalle içi yollar, bağlantı yolları ve yeni yapılan yollarda trafik bilgi ve işaret levhaları yerleştirdi.

Muhtar Sadık Kalay’dan teşekkür

Hasdümenler Mahallesi’nde devam eden çalışmalarda tahrip olmuş, solmuş trafik levhaları değiştirilerek yerine yeni levhalar monte edildi. Isparta ili için vatandaşların alternatif yol olarak kullandığı güzergahta can ve mal güvenliği artırıldı. Mahalle Muhtarı Sadık Kalay’ın, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ederek Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür ettiği bildirildi.

Haber: Osman Türkçe

SADIK KALAY

Editör: Haber Merkezi